Monday, October 11, 2010

Makeup Tunang - 10/10/2010

Salammm Pagi isnin... Semalam Azie Makeup tunang ZARA di Rantau panjang.... Jauh x...hehehehe..bukan di kelantan ye..tapi di Klang je... Nak cari rumah Zara nie x lah susah sgt..sebab dah biasa kwsn klang.. orgnye comel je.. masa ambil gambar suh senyum.. katanye x reti senyum depan kamera...tapi bila dia senyum mmg cantik...so layan je lah gambar yg x berapa nak senyum dri Zara nie...Tema majlis merah...mmg warna kegemaran Azie tu..









Ha..gambar yg akhir ne je yg senyuman Zara lebih natural.. tu pon azie suruh..cuba senyum nampak gigi mesti cantik.. dengan sipu2 Zara cuba senyum menampakkan gigi nye... ha kan lebih Manissss mcm namanye jugak kan..Selamat Bertunag ZARA

6 comments:

Sue-Rya Qistina said...

cantiknye Azie makeup kan..mmg terserlah keayuan mereka2...klau nk blaja makeup ngan Azie (secara berkumpulan) berapa Azie charge ye?

z said...

wow~ cantik...

Azie Make Up said...

Sue: boleh je klu nak belajar... azie cas RM80.. Lunch/nota/gift azie sediakan...

Z:TQ

Azie Make Up said...

Sue: RM80 setiap seorg...

Kalamhati said...

Azie, akak cadangkan Azie buat watermark utk setiap gambar Azie publish tu..takut ada org yg guna gambar tu utk kepentingan sendiri..at least ada copyright utk gambar2 tu..=)

Azie Make Up said...

ooo ye ke kak..tq atas nasihat...