Tuesday, June 14, 2011

TQ Suhaida N Gman

Hai..hai..slm semua..kali nie azie nak wat entry Special kepada pengantin baru Sue & man Sbb percaya ngan Sentuhan Azie Cun sejak dari majlis bertunang, nikah, sanding, & bertandang... 


Klu nak tau..Sue nie adalah sepupu Azie sendiri.. ayah Sue ngan ayah Azie adik beradik.. kira waris kuat lah jugak sbb ayah + ayah adik beradikkan... Apa yang azie amat puji Sue ni.. walaupun kami sepupu..Sue x pernah minta potongan harga ngan azie... Sue bayar Seperti mana pelangan2 Azie yang lain.. n disebabkan itu azie pon dengan senang hati 2uk sponser makeup pada hari bertandangnye Di Gemas.. N sekali lagi Sue dengan murah ati menempahkan Azie & Family bilik hotel untuk bermalam di Gemas supaya azie x terkejar2 nak kesana pada hari majlis berlangsung... Time kasih yg tak terhingga Pada Sue, & x lupa juga pada Paman sekeluarga..





Senyuman gembira & bahagia terserlah di wajah kedua mempelai Ini 
SELAMAT PENGANTIN BARU
SEMOGA KEKAL HINGGA KE SYURGA


Ni lah kediaman sementara kami di Gemas.. best dpt tidur dlm bilik Air-cond..
Maklum lah kat umah pakai kipas je.. hehehe

 Si Comel Wafa anak ke-3 azie dengan bangganye memakai kaca matanya semasa 
pengiring pengantin berarak ke pelamin

3 comments:

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

Alamak..tenkiu kak..adehh..segannye..
kalau orang baik ngan kita mesti balas yang baik kan kak..hihi

Azie Make Up said...

hehehe..btl2.. tq2..

SaY yEs!!! ~hAti Ku CuN~ said...

cantik puan sue, tahniah ye..hehe