Wednesday, June 15, 2011

Majalah Santai@Travel keluaran April 2011

Kali ni  saja nak upload gambar Julia Zeigler masa shoot bersama 
Majalah Santai @ Travel di Sepang Gold Coast.. 
Terima kasih kepada Photografer santai...Rifaee..tq byk2 noooo

hehehe..tapi sebelum tu azie nak paparkan dulu gambar gedik santai
kami  insan2 di belakang tabir ye...jgn jelouseee tauuuu


 Nikmatnyeee kita org berbaring berguling kat katil nie..
bestttnyee.... bila lah dpt pegi lagi kat sini...


Sempat Demee mengambil gambar ku sedang menikmati kelembutan tilam n bantal yg sgt2 empukk

Rifaee & Intan (Qiz Khairul)

 Tempat istirehat minum petang di luar kediaman ini....


 Sempat kita org bergambar di dlm bilik mandi yg sama beso ngan bilik tidur ye...
Bilik ni sgt sesuai pada yg nak honey moon lagi...

 Ha..amik kau... berposing dlm tab mandi lak...ayoooooo....

 Di ruang menunggu...Lobby


N sekarang Azie Persembahkan gambar Julia semasa sedang di makeup & 
Hasil karya Photo shoot by Rifaee







 Yg Ni gambar Cover Majalah
 










1 comment:

Sue-Rya AQ said...

Kak Azie, mmg cantik akak make-up kan..saya mmg minat sgt make-up2 ni..tapi smpi skang belum berpeluang nk g blaja..bajet pn xde..b4 this, saya jadi model utk produk2 usahawan kraf je..tapi teringin nak make-up kan diri sendiri dan org lain..hehe